HomeHL-9Διακινούσαν κοκαΐνη στα στέκια του Ηρακλείου

Διακινούσαν κοκαΐνη στα στέκια του Ηρακλείου

«Μίλησαν» οι τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παρακολούθηση των τηλεφώνων υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου φαίνεται πως έβγαλε «λαβράκι»!
ΟΙ αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις αλλά και στην ταυτοποίηση δεκάδων ατόμων στο Ηράκλειο.

Συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τρεις αλλοδαποί και ημεδαπός, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα τα οποία εμπλέκονται στην κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης) ενώ ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 65,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε 111 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια),
• ζυγαριά ακριβείας,
• το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
• 3 μαχαίρια και
• 7 κινητά

Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κεντρικό πρόσωπο της «παρέας» φέρεται να είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και μέσα από το κελί του όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΠΑΤΡΙΣ», κινούσε τα νήματα.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν στενό συγγενικό πρόσωπο του, μία γυναίκα που επίσης συνδέεται με τον κρατούμενο και ένας κοινός τους φίλος. Σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης, έχει σοβαρό υπόβαθρο. Υποστηρίζεται, ότι όσο χρονικό διάστημα το κοινό τηλέφωνο των δύο ανδρών βρισκόταν υπό παρακολούθηση ταυτοποιήθηκαν περισσότεροι από 50 αγοραστές και περισσότερες από 500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση