HomeΚΡΗΤΗΣτο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βίλες που ενοικιάζονται παράνομα

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βίλες που ενοικιάζονται παράνομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών στο Ηρακλειο, οι οποίοι μάλιστα φαίνεται πως τις ενοικιάζουν παράνομα σε τουρίστες που θέλουν να συνδυάσουν διακοπές και… χλιδή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλιμάκια του ΣΔΟΕ ασχολούνται με βίλες στο Ηρακλειο και την Κρήτη γενικότερα, καθώς όπως έχει γραψει το CretePlus.gr στις 18 Ιανουαρίου οι ελεγκτές είχαν εξαπολύσει…ανθρωποκυνηγητό για παρόμοιες υποθέσεις.

Μετά από καταγγελίες που έχουν γίνει, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν τι συμβαίνει. Μάλιστα σύμφωνα με την «Πατρίς» προσποιούνται ενδιαφερόμενους πελάτες για την ενοικίαση των συγκεκριμένων κατοικιών, με στόχο να «αλιευσουν» στοιχεία και να αποκαλύψουν την παρανομία.

Πρόκειται για μια παράνομη δραστηριότητα, η οποία παραπέμπει σε όργιο φοροδιαφυγής ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Σημειώνεται πως η προκαταβολή σε περιπτωση ενοικίασης κατατίθεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού, χωρίς φυσικά την έκδοση απόδειξης.
creteplus.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση