HomeHL-9Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλε στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλε στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψάλτης στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, ήταν ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Στη Θεία Λειτουργία, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος. Μάλιστα, σχετικό βίντεο δημοσίευσε το enikos.gr

Ολοι γνωρίζουν πλέον τον Σωτήρη Τσιόδρα, το επιστήμονα με τις εξειδικευμένες γνώσεις, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύτεκνο οικογενειάρχη, πατέρα 7 παιδιών, μελετητή της βυζαντινής υμνολογίας, ο οποίος ψέλνει κάθε Κυριακή σε εκκλησία της Κηφισιάς, περιοχή στην οποία διαμένει.

Ο Σωτήρης Τσιόρδας, ο οποίος μάλιστα χθες «λύγισε» κατά τις χθεσινές ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό, είναι «ο αγαπημένος των Ελλήνων», όπως σημειώνει η Le Figaro. «Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό», γράφει στην εισαγωγή της η γαλλική εφημερίδα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση