HomeHL-9Πλιάκας: Ελάχιστες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Πλιάκας: Ελάχιστες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Καμία πτήση επαναπατρισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου καθώς οι πτήσεις είναι ελάχιστες τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και σε επίπεδο αναχωρήσεων.

Από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει στο cretapost ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, εφαρμόζονται στο ακέραιο τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την μη διασπορά του κορωνοϊού.

«Ήδη πριν την εμφάνιση κρούσματος στην Κρήτη είχε εκπαιδευτεί το προσωπικό του αεροδρομίου για πιθανό κρούσμα στον αερολιμένα. Στη συνέχεια ότι μέτρα έχει λάβει η κυβέρνηση τηρούνται στο ακέραιο. Λειτουργούμε βάση πρωτοκόλλου», ανέφερε σχετικά ο κ. Πλιάκας.

Καμία πτήση επαναπατρισμού στο Ηράκλειο

Από την Παρασκευή έχουν ξεκινήσει πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών που ζουν σε χώρες της Ευρώπης.

Ωστόσο, καμία τέτοια πτήση δεν έχει δρομολογηθεί για το Ηράκλειο ενώ την ίδια ώρα «κόβονται» και οι πτήσεις από και προς το εξωτερικό.

«Δεν έχουμε καμία πτήση επαναπατρισμού ενώ ακόμα και οι πτήσεις που προγραμματίζονται είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια είχαμε χθες την τελευταία πτήση από το εξωτερικό ενώ πλέον σε καθημερινή βάση υπάρχουν το πολύ δύο πτήσεις εσωτερικού», επεσήμανε ο κ. Πλιάκας τονίζοντας παράλληλα πως η επιβατική κίνηση έχει μειωθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση