HomeΚΡΗΤΗ«Δημότης Μαλεβιζίου»: Εφαρμογή για κινητά φέρνει το Δήμο στα χέρια μας!

«Δημότης Μαλεβιζίου»: Εφαρμογή για κινητά φέρνει το Δήμο στα χέρια μας!

Το Μαλεβίζι θέτει την τεχνολογία ως ασπίδα στο πλευρό των πολιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σύνθημα «Μείνετε σπίτι – Μένουμε δίπλα σας!» ο Δήμος Μαλεβιζίου, ανακοίνωσε χθες την έναρξη λειτουργίας ειδικής πενταψήφιας Γραμμής Δημότη Μαλεβιζίου στον αριθμό 15330 (αστική χρέωση). Σήμερα, έκανε ακόμη ένα βήμα με την έναρξη λειτουργίας δωρεάν εφαρμογής (application) για κινητά τηλέφωνα, με τίτλο «Δημότης Μαλεβιζίου» και το σύνθημα «Ο Δήμος στα χέρια σου!». Με τα νέα δεδομένα τα οποία βιώνουν όλοι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, ο Δήμος Μαλεβιζίου ενισχύει πλήρως την τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών από το σπίτι τους και την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του.

1-afisa

Η ηλεκτρονική εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό ANDROID και iOS. Λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Η Γραμμή Δημότη στο 15330 λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00.

Τόσο η εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου», όσο και η πενταψήφια Γραμμή Δημότη, αποτελούν δύο νέα εργαλεία με τα οποία ο Δήμος Μαλεβιζίου ουσιαστικά εισάγει ένα νέο σύστημα επικοινωνίας, ηλεκτρονικής υποβολής και διαχείρισης των αιτημάτων του δημότη προς το Δήμο, για διάφορα καθημερινά ζητήματα που τον απασχολούν όπως: καθαριότητα, εργασίες πρασίνου, επιδιόρθωση οδοποιίας, επίλυση προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αναφορές αδέσποτων κλπ.

2-screenshot-1

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών, όπως τα πιστοποιητικά δημοτολογίου, αλλά και τη δυνατότητα υποβολής γενικών αιτημάτων, αναφορών και προτάσεων προς τις υπηρεσίες του Δήμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση