HomeHL-TOPΚορωνοϊός: Η εικόνα στα κρεοπωλεία του Ηρακλείου εν μέσω καραντίνας

Κορωνοϊός: Η εικόνα στα κρεοπωλεία του Ηρακλείου εν μέσω καραντίνας

Σε κλίμα αβεβαιότητας βαδίζει η αγορά κρεάτων- Ακολουθούν τις οδηγίες οι καταναλωτές και τα μέτρα προστασίας οι κρεοπώλες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι κρεοπώλες του Ηρακλείου, οι οποίοι είδαν τις πρώτες μέρες την κίνηση να αυξάνεται κατακόρυφα, δείγμα του πανικού των πολιτών που έσπευσαν να προμηθευτούν προϊόντα, σήμερα η κατάσταση είναι εξομαλυμένη. Ο πρόεδρος Κρεοπωλών Μιχάλης Βερτούδος μιλώντας στο cretapost.gr αναφέρει πως οι καταναλωτές, σε καθημερινή βάση, επισκέπτονται με μια ομαλότητα τα καταστήματα της πόλης.

Ο κ. Βερτούδος αναφέρει μάλιστα πως υπάρχει επάρκεια προϊόντων και πως οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν για τυχόν ελλείψεις. Επίσης, όπως τονίζει, δεν πρέπει να αγχώνονται και για την υγεία τους, καθώς όλα τα κρεοπωλεία είναι συμμορφωμένα και λειτουργούν με βάση όλες τις οδηγίες και τους κανόνες που έχουν δοθεί από τα αρμόδια Υπουργεία. «Από την πρώτη μέρα που τέθηκαν όλα τα μέτρα σε εφαρμογή, όλοι οι συνάδελφοι ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες. Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Σε ότι αφορά την πασχαλινή περίοδο, ο κ. Βερτούδος αναφέρει πως αν και είναι νωρίς ακόμη, εντούτοις τα προμηνύματα είναι θετικά, αν και η αβεβαιότητα λόγω του κορωνοϊού και των επιπτώσεων στην αγορά που έχουν φέρει γενική κατάπτωση, είναι μεγάλη.

Σε κάθε περίπτωση οι κρεοπώλες του Ηρακλείου μέσω του προέδρου, τονίζουν πως θα είναι κοντά στο καταναλωτικό κοινό, όλο το επόμενο διάστημα και καθ’ όλη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση