HomeHL-SportsΠροτεραιότητα για Μεγιάδο, Σεμέντο στον ΟΦΗ

Προτεραιότητα για Μεγιάδο, Σεμέντο στον ΟΦΗ

Την παραμονή των δύο υπερπολύτιμων παικτών θέλουν στον ΟΦΗ - Στο εξωτερικό ο Σαμαράς για προπονητικό κέντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1 να έχει κάνει παύση ελέω κορωνοϊού, όμως στον ΟΦΗ έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τους σχεδιασμούς τους εν όψει της νέας σεζόν παρότι οι Κρητικοί δεν έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Έτσι, στον άξονα αυτό οι Κρητικοί επιθυμούν την παραμονή των Μιγκέλ Μεγιάδο και Λισάντρο Σεμέντο και τη νέα σεζόν, δύο υπερπολύτιμων παικτών οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στη φετινή πορεία του ΟΦΗ και την έξοδο του στην Ευρώπη μετά το 2000.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται οι δύο υποθέσεις εκεί που για τον Μεγιάδο ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσακαρίτα Τζούνιορς θα πρέπει οι Κρητικοί να καταβάλλουν το ποσό των 500.000 ευρώ στην αργεντίνικη ομάδα.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις προκειμένου να πέσει το ποσό αυτό, όμως ακόμα και αν δεν καταστεί εφικτό, τότε στο Ηράκλειο αναμένεται να δώσουν τα χρήματα αυτά για την παραμονή του Μεγιάδο στο νησί.

Αναφορικά με τον Αφρικανό επιθετικό ο οποίος επίσης αγωνίζεται ως δανεικός από τη Φορτούνα Σιτάρντ, οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες καθώς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τους «μελανόλευκους» και έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτησή του.

Και ενώ η διοίκηση κινείται σε αυτόν τον τομέα, ο Γιάννης Σαμαράς έκανε ταξίδι στο εξωτερικό προκειμένου να κλείσει το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα «χτιστεί» ο ΟΦΗ της σεζόν 2020-2021, ενώ θα κοιτάξει και για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει καλοκαιριού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση