HomeHL-LifestyleΜένουμε σπίτι: Eτσι περνά ο Σάκης Ρουβάς στο σπίτι με τα παιδιά

Μένουμε σπίτι: Eτσι περνά ο Σάκης Ρουβάς στο σπίτι με τα παιδιά

Τι είπε στη Σία Κοσιώνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσκεκλημένος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος όπως ήταν φυσικό μίλησε για την καραντίνα στην οποία έχουμε μπει όλοι εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο Σάκης Ρουβάς συνδέθηκε από το σαλόνι του σπιτιού του και εξήγησε πώς είναι η ζωή σε ένα σπίτι με τέσσερα μικρά παιδιά, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση και στην γιαγιά του την οποία έχασε πρόσφατα.

«Είμαστε στο σπίτι με τα παιδιά και την Κάτια και προσπαθούμε να βρούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν είναι εύκολο όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να γίνεσαι δημιουργικός. Είναι μια ευκαιρία για μένα να έρθω πιο κοντά με τα παιδιά μου, θα μιλήσουμε, ένα μεγάλο κενό που δημιουργείται με τις υποχρεώσεις, τώρα είναι ευκαιρία να ανακτήσουμε ένα χαμένο έδαφος. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διδαχτούμε από όλο αυτό».

Όσο για τη γιαγιά του, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι τυχερός γιατί και η γιαγιά μου την οποία έχασα πρόσφατα και η μητέρα μου με έχουν μάθει να μαγειρεύω, είναι εξαιρετική μαγείρισσα η μητέρα μου, προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή αυτά που ξέρω, ανακαλύπτω πολλά πράγματα που είχα αφήσει».

Για την πανδημία που βιώνουμε ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε να βγαίνουμε έστω στο μπαλκόνι και να μας βλέπει ο ήλιος ενώ εξήγησε πως έχει μιλήσει σχετικά με τον ιό στα παιδιά του τονίζοντας:

«Η ενέργεια που έχουν τα παιδιά είναι πολλαπλάσια από εμάς, ο οργανισμός τους δεν αποδέχεται το ότι πρέπει να μείνουν σπίτι, έχουν ενημερωθεί κι από εμάς κι από το σχολείο, έχουμε μιλήσει για τους κανόνες υγιεινής, για το πώς πρέπει να πλένουν τα χέρια τους».

Ο Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσε τονίζοντας πως θα τα καταφέρουμε!

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση