HomeHL-9Kεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ρόδων 7: Ακύρωση της συνέλευσης την Τετάρτη

Kεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ρόδων 7: Ακύρωση της συνέλευσης την Τετάρτη

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερώνουμε πως η προγραμματισμένη Συγκέντρωση – Συνέλευση της Τετάρτης 18/3 των κατοίκων και φορέων ενάντια στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ρόδων 7 αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία.

Είμαστε σε ετοιμότητα με το άνοιγμα των σχολείων, να κλιμακώσουμε την πάλη μας, για όσο χρειαστεί, για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Είναι πολλοί οι φορείς και οι Σύλλογοι που έχουν πάρει ανάλογες αποφάσεις και ενώνουν τη φωνή τους με τη δική μας για να προστατέψουμε τους κατοίκους και τους μαθητές των σχολείων μας. Θα βρεθούμε μαζί τους στον δρόμο του αγώνα όπως και την ημέρα που αυτό το θέμα θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου.

Η τοποθέτηση της κεραίας έχει προκαλέσει την αγανάκτηση όλων των κατοίκων μιας τόσο πυκνοκατοικημένης περιοχής, των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων των γειτονικών σχολείων, επίσης έντονες είναι οι ανησυχίες για την υγεία όλων των κατοίκων και των ευπαθών ομάδων λόγω της εγγύτητας σε ιδρύματα.

Συγκεκριμένα η εν λόγω κεραία τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση από:

Το 15ο Νηπιαγωγείο.

Το 39ο Νηπιαγωγείο.

Το 24ο και 31ο συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία (24ο και 31ο).

Το  Ά ΚΕΠΑ.

Μία Σχολή Εικαστικών.

Ένα Γηροκομείο.

Δύο Ωδεία.

Το 3ο Γενικό Λύκειο.

Απαιτούμε την άμεση λήψη μέτρων για την απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας και κάθε κεραίας, που βρίσκεται δίπλα σε εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και ιατρικά ιδρύματα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Απαιτούμε από τη Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση υπέρ των κατοίκων και να μας απαντηθεί τι προτίθεται να πράξει.

Ωστόσο καλούμε να ενημερώνονται όλοι οι κάτοικοι στο παρακάτω blog: https://rodon7.blogspot.com/  για τις περαιτέρω κινήσεις μας και για το μάζεμα υπογραφών!

Διαφήμιση
Διαφήμιση