HomeHL-9Τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι

Τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς βροχές θα κυλήσει σήμερα ο καιρός, ωστόσο το τσουχτερό κρύο το πρωί και το βράδυ, σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Σε όλη τη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με μοναδική εξαίρεση την Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, ωστόσο, το πρωί και το βράδυ, αναμένεται να σημειωθεί παγετός, καθώς το θερμόμετρο θα πέσει ακόμη και κάτω από το μηδέν στα βόρεια και τα κεντρικά της χώρας.

Επίσης, θα συνεχιστούν για δεύτερη ημέρα οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο. Θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια έως 9 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση