HomeΚΡΗΤΗΑποκαταστάθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης στο «παλιό γήπεδο»

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα υδροδότησης στο «παλιό γήπεδο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή, μέσα στην οποία εξελίσσονται την περίοδο αυτή τα έργα ανάπλασης στο «παλιό γήπεδο» και στους κάθετους προς αυτό δρόμους, έχουν προκαλέσει οι εκσκαφές για την αποξήλωση των παλιών πεζοδρομίων. Ειδικότερα η εκσκαφή εντοπίζει παλιές σάπιες σωλήνες με τις οποίες οικίες και καταστήματα συνδέονται με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα οι βλάβες να είναι συχνές. Ως εκ τούτου και προκειμένου να επιδιορθωθούν οι βλάβες και να αντικατασταθούν οι παλιές με νέες παροχές, απαιτούνται συχνές διακοπές νερού στην περιοχή, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες από τα συνεργεία.

Η εξέλιξη των εργασιών γίνεται με βραδείς ρυθμούς γιατί οι ζημιές που έγιναν τις τελευταίες μέρες ήταν αρκετές, ο εργολάβος δεν είχε το απαιτούμενο συνεργείο και αναγκάστηκε η ΔΕΥΑΑΝ να διαθέσει δικό της συνεργείο για να αποκαταστήσει τις παροχές ύδρευσης. Οι συχνές όμως διακοπές προκαλούσαν απότομη αυξομείωση των πιέσεων στο κεντρικό δίκτυο της πόλεως, με αποτέλεσμα και λόγω της αυξημένης κατανάλωσης της περιόδου αυτής, να παρουσιάζει βλάβες σε διάφορα άλλα σημεία των κεντρικών αγωγών.

Για όλη αυτή την αναστάτωση και κυρίως για τις πολύωρες διακοπές νερού στην περιοχή, όπου εκτός από τις οικίες λειτουργούν πολλά καταστήματα και δύο μεγάλα ξενοδοχεία (Apollon και Santa Marina), υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες.
anatolh.com, ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση