HomeHL-9Γύρο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γύρο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 18:00 αύριο με τον Τσίπρα, με βιντεοκλήση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γύρο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κεντρικό ζήτημα στις επαφές θα είναι το ζήτημα της έξαρσης του κορωνοϊού και τα μέτρα που λαμβάνει η χώρα. Οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσουν με τη βιντεοκλήση που θα έχει αύριο, στις 18:00 με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσουν οι επαφές με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ζήτημα ήρθαν προ ολίγου σε τηλεφωνική επικοινωνία ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης και ο διευθυντής του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μιχάλης Καλογήρου.

Αναμένεται επίσης να διευκρινιστεί αν στην ατζέντα της συνάντησης είναι και η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλογήρου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γγ του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα.

Αντικείμενο της συνάντησης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και η κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση