HomeΚΡΗΤΗΚορωνοϊος: Η ανακοίνωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης

Κορωνοϊος: Η ανακοίνωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης

Στο επίκεντρο η πρόληψη και προστασία της δημόσιας υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ενημερώνει τους συμπολίτες ότι σε εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, που εξήγγειλε το αρμόδιο Υπουργείο, για λόγους πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, και δεδομένου ότι δόθηκε παράταση στην προθεσμία για τη δήλωση των αδήλωτων τετραγωνικών ως τις 30 Ιουνίου 2020,τα Γραφεία ΤΑΠ τόσο στο Αδελε όσο και στο κεντρικό Δημαρχείο Ρεθύμνου, δεν θα εξυπηρετούν τους συμπολίτες μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2020.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες που επιθυμούν να υποβάλλουν διορθωτική δήλωση για τα τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους, που είναι δηλωμένα στο Ε9, να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, η οποία ήδη βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση tetragonika.govapp.gr.

Όσοι συμπολίτες έχουν δυσκολία χρήσης της πλατφόρμας, μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου/Τμήμα ΤΑΠ, αμέσως μετά την επανέναρξη λειτουργίας του για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Με την ευκαιρία διευκρινίζεται ότι, οι εργαζόμενοι στο τμήμα ΤΑΠ της Οικονομικής Υπηρεσίας Δ.Ρ., θα αξιοποιήσουν το χρονικό διάστημα αναστολής συναλλαγής με τους δημότες, προκειμένου να ολοκληρωθεί αμεσότερα η διεκπεραίωση των ήδη κατατιθεμένων αιτήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση