HomeHL-9Κορωνοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Δήμος Χερσονήσου – Υπάλληλος ήρθε σε επαφή με τον 45χρονο

Κορωνοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Δήμος Χερσονήσου – Υπάλληλος ήρθε σε επαφή με τον 45χρονο

Θα προχωρήσουν σε απολύμανση του χώρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο Δήμος Χερσονήσου για καθαρά προληπτικούς λόγους καθώς μία υπάλληλος του Δήμου συμμετείχε στην εκδρομή της Αθήνας στην οποία ήταν και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σέγκος, για καθαρά προληπτικούς λόγους έκλεισε το δημαρχείο ενώ οι υπηρεσίες του θα προχωρήσουν σε απολύμανση του χώρου.

Σύμφωνα με τον κ. Σέγκο η υπάλληλος δεν παρουσιάζει κανένα από τα συμπτώματα της νόσου του Κορωνοϊού ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ΕΟΔΥ, θα πρέπει να είναι προσεκτική τις επόμενες ημέρες και αν παρουσιάσει πυρετό ή βήχα να επισκεφθεί το ΠαΓΝΗ, που είναι νοσοκομείο αναφοράς της νόσου.

Η υπάλληλος συμμετείχε στην εκδρομή που πραγματοποίησε Δημοτικό Σχολείο της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε και ο 45χρονος που νόσησε.

Στις επαφές που ιχνηλατούνται από την πλευρά του 45χρονου ασθενή είναι και το Δημοτικό σχολείο που διοργάνωσε την εκπαιδευτική εκδρομή.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Οι υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου και αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου για να πραγματοποιηθεί προληπτικά απολύμανση των δημοτικών καταστημάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση