HomeΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός – Σχολεία: Μέσω email η παράδοση ελέγχων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Κορωνοϊός – Σχολεία: Μέσω email η παράδοση ελέγχων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Μέσω τηλεφώνου θα μπορούν οι γονείς να ενημερωθούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δια τηλεφώνου και αλληλογραφίας θα γίνεται η παράδοση των ελέγχων των μαθητών β’ τριμήνου και η τακτική ενημέρωση για την πρόοδο, στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων σε κλειστό χώρο, όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη για τον κορωνοϊό.

Οπως αναφέρει η εγκύκλιος: Οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στην Α’ και Β΄ τάξη Δημοτικού δύνανται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους διδάσκοντες προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των τέκνων τους. Αναφορικά με την επίδοση των ελέγχων για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ΄ τάξη, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου β΄ τριμήνου σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων ενημερώνονται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών.

Α) Οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στην Α’ και Β ́ τάξη Δημοτικού δύνανται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους διδάσκοντες προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των τέκνων τους.

Β) Αναφορικά με την επίδοση των ελέγχων για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ ́ τάξη, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου β ́ τριμήνου σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.

Γ) Με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων ενημερώνονται οι οι κηδεμόνες των μαθητών.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση