HomeHL-Sports«Αυτοκτόνησε» ο Εργοτέλης – 2-2 με τη Δόξα Δράμας

«Αυτοκτόνησε» ο Εργοτέλης – 2-2 με τη Δόξα Δράμας

Οι Κρητικοί κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη απέναντι στη Δόξα η οποία τους ισοφάρισε στο φινάλε σε 2-2, δυσκολεύοντας το έργο τους για συμμετοχή στα πλέι οφ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο άδειο ελέω… κορωνοϊού Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης υποδέχθηκε τη Δευτέρα  τη Δόξα Δράμας για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2 και της παραχώρησε ισοπαλία 2-2.

Ένα αποτέλεσμα «αυτοκτονία» για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη καθώς προηγούταν με 2-1 αλλά στο 89′ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Συνεπώς μένει μια πικρή γεύση στους Κρητικούς οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Απόλλωνα Λάρισας, μετά την ήττα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στην έκτη θέση της κατάταξης (29 βαθμοί) και να αποκτήσουν προβάδισμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ανέβηκαν στους 24 πόντους, χωρίς να έχουν ελπίδες για πλέι οφ και θα επιδιώξουν ό,τι το καλύτερο στους δύο τελευταίους αγώνες εν όψει πλέι άουτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό και επιθετική διάθεση και από τις δύο ομάδες. Στο 15′, μάλιστα, η Δόξα Δράμας βρήκε δίχτυα με τον Ρόβα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία στο 19′ με Κρητικό και Σαμπανίδη, με τους Κρητικούς να απαντούν ένα λεπτό αργότερα με τον Ατέφ και στο 20′ να παίρνουν… κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη.

Στο 29′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Ρόβας έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Κατσιμήτρο. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Μένκα να αποκρούει νέο φάουλ του Μπουρσέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Μετά από δύο μεγάλες φάσεις εκατέρωθεν, με Έφορντ (47), Κόντο (52′), Μπουτσάκη (58′) και Κρητικό (76′) ήρθε το 2-1…

Ήταν το 83ο λεπτό, όταν ο Μπουρσέλης βρήκε ωραία τον Μπούση κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου θα κατακτούσαν ένα σημαντικό «τρίποντο», ήρθε στο 89′ ο Ρόβας να εκμεταλλευτεί ένα λάθος της άμυνάς τους και να σκοράρει για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο Μπουρσέλης ήταν ο καλύτερος του Εργότελη ενώ ξεχώρισαν και οι Μπουτσάκης και Έφορντ. Από πλευράς Δραμινών, ο σκόρερ Ρόβας ήταν ο πολύτιμότερος, με τους Κρητικό και Κόντα να κάνουν επίσης πολύ καλό ματς.

Διαιτητής ήταν ο Δραγούσης (Κιλκίς), με βοηθούς τους Κωτούλα (Κιλκίς) και Κομισοπούλου (Χανίων). Τέταρτος ήταν ο Πανυτσίδης (Κοζάνης).

Κίτρινες: 33′ Ραμέζ, 51′ Κατσουρρι, 77′ Ροβίθης, 86′ Μπαράτα – 38′ Χάμοντ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπούσης, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (76′ Μανουσάκης), Ατέφ (54′ Ροβίθης), Ραμέζ (58′ Μπαράτα), Έφορντ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Μαρκοπουλιώτης (87′ Περέγιο), Κουκόλης, Παπαργυρίου, Παρασκευάς (69′ Παπαϊωάννου), Χάμοντ, Κρητικός, Κόντος (80′ Πινδώνης), Ρόβας, Σαμπανίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση