HomeΚΡΗΤΗΤο ΕΚΗ για την παραχώρηση σε Ιδιώτη του CAFÉ MAΡΙΝΑ

Το ΕΚΗ για την παραχώρηση σε Ιδιώτη του CAFÉ MAΡΙΝΑ

Έντονη ανησυχία για την τύχη των εργαζομένων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονη ανησυχία προκάλεσαν δηλώσεις στελεχών του ΟΛΗ, για την παραχώρηση σε Ιδιώτη του CAFÉ MAΡΙΝΑ και την μη ανανέωση μετά από 35χρόνια, παραχώρησης από το Δήμο Ηρακλείου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό Βασίλη και την Πρόεδρο ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Σχοιναράκη Ευαγγελία παρουσία του Προέδρου του ΕΚΗ συναδ. Στέλιου Βοργιά, του Προέδρου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Ηρακλείου Μιχάλη Ριζικιανάκη ,του Προέδρου Λιμενεργατών Λιμένος Ηρακλείου συναδ. Σφακιανάκη Ξενοφώντα, του Προέδρου των εργαζομένων στην Καθαριότητα Δήμου Ηρακλείου συναδ. Καρασάββα Μιχάλη και του Προέδρου Διοικητικών υπαλλήλων του Δήμου Ηρακλείου Θοδωρή Συντυχάκη και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους, τονίστηκε η συνολική μαζική αντίθεση σε τυχόν σχέδια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΗ, για την παραχώρηση τόσο του θεατρικού Σταθμού όσο και του CAFÉ MAΡΙΝΑ που ολόκληρες δεκαετίες εξυπηρετεί τους Δημότες της Πόλης μας.

Τόσο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όσο και το Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με όλα τα παραπάνω Σωματεία δεν θα επιτρέψουμε τυχόν αποφάσεις που εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος των Δημοτών και των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να μείνουν στο δρόμο οι 30 και πλέον οικογένειες των συναδέλφων μας.
20200309_1304281

Διαφήμιση
Διαφήμιση