HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Μανανεδάκη «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ»

Με επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Μανανεδάκη «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ»

Από τον Ροταριανό Όμιλο Ηράκλειου-Candia- Με τη συνεργασίας της Ελένης Πετρουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Candia πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Πανηγυρική Συνεστίαση Μαρτίου την Παρασκευή στις 06/03/2020 και ώρα 21:00 στο Ibis Style Heraklion Central.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέας κας Κατερίνας Μανανεδάκη με τη συνεργασία της κας Ελένης Πετρουλάκη: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ»  από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Συντονίστρια ήταν η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

6-anamnistiki-2

1-kalosorisma-proedrou

H Κατερίνα Μανανεδάκη είναι δημοσιογράφος. Έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο Mega Channel, στο Star Channel και στον περιοδικό Τύπο, σε εκδόσεις υψηλής αναγνωσιμότητας και κυκλοφορίας. Έχει γράψει δεκαπέντε βιβλία.

2-proedrio-jpg

9-o-polemos-tis-zygarias-jpg

H Ελένη Πετρουλάκη είναι εδώ και τριάντα χρόνια πρωτοπόρος στον τομέα της άσκησης και έχει δημιουργήσει μια σειρά από προγράμματα γυμναστικής που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Από το 2016 λειτουργεί το μοναδικό και πρωτοποριακό κέντρο Ολικής Μεταμόρφωσης Σώματος FitLab, elenipetroulaki.gr  προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής σε γυναίκες
άντρες και παιδιά..

5-anamnistiki-3

ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ…

Όταν έχεις δοκιμάσει άπειρες δίαιτες και το μόνο που έχασες είναι ο χρόνος σου και το χαρτί όπου τις έγραφες, η ζυγαριά είναι ο απόλυτος εχθρός σου και στο γυμναστήριο ακόμη σε ψάχνουν…

Όταν προσπαθείς απεγνωσμένα να αδυνατίσεις αλλά ο άντρας σου σε θέλει με πιασίματα, τα παιδιά σου ζητούν να μαγειρεύεις συνέχεια, η μάνα σου φτιάχνει καθημερινά μπακλαβάδες κι ο σκύλος σου τρώει ακόμα και τους καναπέδες…

Όταν η κολλητή σου είναι η δημιουργός του σάιτ zitotagiouvarlakia.gr, η διευθύντριά σου απαιτεί να πετάξεις με παραπέντε και ένας κούκλος τενίστας προσφέρεται να σου μάθει τένις, ενώ το μόνο που παρακαλάς εσύ είναι να εξαφανιστεί το λίπος από την κοιλιά σου…

 Ε, τότε, έχεις κάθε δικαίωμα να τρελάνεις την ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, η οποία υπόσχεται πως με την πείρα της, τις γνώσεις της, τη θετική της ενέργεια και την πίστη στον στόχο ΜΠΟΡΕΙ να σε μεταμορφώσει στη γυναίκα που ονειρεύεσαι να είσαι!

Μια τρελά ξεκαρδιστική ιστορία, που κρύβει όμως αληθινά μυστικά για να κερδίσουμε με τον σωστό τρόπο τον πόλεμο της ζυγαριάς. Διαβάστε την και… θα τα χάσετε!

7-syngrafis-me-meli-tou-omilou-jpg

4-symmetechontes-jpg

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλει ο Όμιλός μας για την επίτευξη του φετινού ροταριανού στόχου που είναι η ενίσχυση της Αιματολογικής – Ογκολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ.

Ήταν μία υπέροχη βραδιά με πολλούς καλεσμένους, υπέροχα εδέσματα και ποιοτική μουσική.

3-symmetechontes-2-jpg

Διαφήμιση
Διαφήμιση