HomeHL-9Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον θάνατο της 47χρονης Νεκταρίας

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον θάνατο της 47χρονης Νεκταρίας

Εντοπίστηκε σε νεκροτομείο στα… αζήτητα – Τι λέει η αδερφή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά είναι τα ερωτηματικά στον θάνατο της 47χρονης Νεκταρίας, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 18 Φεβρουαρίου και βρέθηκε έπειτα από πολλές ημέρες σε νεκροτομείο στα… αζήτητα.

Η εξαφάνιση της 47χρονης είχε απασχολήσει την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» ενώ λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού της ομάδα της εκπομπής έκανε αυτοψία στο σημείο όπου η άτυχη Νεκταρία είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Την εγκατέλειψαν στο δρόμο;

Το «Τούνελ» βρέθηκε ξανά στη γειτονιά της άτυχης Νεκταρίας μετά τις εξελίξεις.

Κάτοικος της περιοχής είχε περάσει λίγα λεπτά πριν από το σημείο, αλλά δεν την είχε δει. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να την άφησαν εκεί.

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της γυναίκας που ήταν δίπλα της την ώρα που ξεψυχούσε.

«Βγήκα στις 06:28 το πρωί από την πολυκατοικία μου και είδα μια γυναίκα πεσμένη στο δρόμο. Κάλεσα το 100 και αργότερα το ΕΚΑΒ. Προσπαθούσε να αναπνεύσει, δε μου απάντησε ποτέ, αλλά ήταν ζωντανή. Το ασθενοφόρο δεν ερχόταν και εγώ στο μεταξύ της έτριβα το χέρι και την καρδιά, μήπως καταφέρω να κάνω κάτι. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως η γυναίκα έχει φύγει… Πέθανε στα χέρια μου. Είναι συγκλονιστικό και τώρα που το σκέφτομαι. Το ασθενοφόρο ήρθε σχεδόν μια ώρα αργότερα», είπε συγκινημένη.

https://www.youtube.com/watch?v=xut7TnGsadw&feature=emb_title

Την αναγνώρισε η αδελφή της

Το «Τούνελ» οδήγησε τα αδέλφια της Νεκταρίας στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τηλεθεατών, βρισκόταν η άγνωστη νεκρή γυναίκα των Σεπολίων.

Η Γιάννα Φραγκουλατζή, μπήκε τρέμοντας στον ειδικό χώρο και βγήκε κυριολεκτικά «άδεια»… Η νεκρή, ήταν η αδελφή της. Την αναγνώρισε η ίδια…

«Δυστυχώς είναι η Νεκταρία, ήλπιζα πως κάτι άλλο είχε γίνει, δεν το περίμενα πραγματικά. Το υπόσχομαι στον εαυτό μου να μάθω τι έχει συμβεί. Είναι δικό μου κομμάτι, έχασα το κοριτσάκι μου», είπε συγκινημένη στην κάμερα του «Τούνελ».

https://www.youtube.com/watch?v=segrdqPuZqo&feature=emb_title

Τα αίτια του θανάτου της θα φανούν στη νεκροτομή που θα γίνει.

anikolouli.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση