HomeHL1-WorldΚατέρρευσε ξενοδοχείο στην Κίνα που λειτουργούσε ως καραντίνα για ασθενείς

Κατέρρευσε ξενοδοχείο στην Κίνα που λειτουργούσε ως καραντίνα για ασθενείς

Κορωνοϊός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξενοδοχείο στην νοτιοανατολική πόλη της Κίνας Quanzhou που σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιείτο ως χώρος καραντίνας για τον κορωνοϊό κατέρρευσε παγιδεύοντας στα ερείπιά του δεκάδες ανθρώπους.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7:30 μμ τοπική ώρα και σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης το κτίριο 5 ορόφων χρησιμοποιούνταν ως χώρος απομόνωσης για άτομα που ήρθαν σε επαφή με ασθενείς του νέου κορωνοϊό Covid-19.

Βίντεο από το σημείο δείχνουν τα ερείπια του ξενοδοχείου και ομάδες διάσωσης να ψάχνουν σε αυτά. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί τουλάχιστον 29 άτομα, σύμφωνα με το υπουργείο Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης. Άνδρας που ζει σε κτίριο απέναντι από το ξενοδοχείο μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ δήλωσε: «Έπαιρνα το δείπνο μου όταν άκουσα έναν δυνατό κρότο και σκέφτηκα ότι ήταν έκρηξη. Όταν έφτασα στο μπαλκόνι ου είδα ότι ολόκληρο το κτίριο του ξενοδοχείου είχε καταρρεύσει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση