HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠαρουσίαση ποιητικης συλλογής Καίτης Κουναλάκη «Λόγια ψυχής»

Παρουσίαση ποιητικης συλλογής Καίτης Κουναλάκη «Λόγια ψυχής»

Στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Λογοτεχνών – Συγγραφέων – Εικαστικών, «Κρητών Λόγος»παρουσιάζει την ποιητική συλλογή της ΚαίτηςΚουναλάκημε τίτλο«Λόγια Ψυχής»την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δ. Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η κ. Χαρούλα Τσικριτσή, πρόεδρος του συλλόγου «Κρητών Λόγος».
Για τη συλλογή θα μιλήσει η Μάρα Παναγιωτάκη, φιλόλογος/ιστορικός. Ποιήματα θα διαβάσει ο σκηνοθέτης /ηθοποιός Κωστής Μεταξάκης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά, ο Δημήτρης Καρβέλης κλασσική κιθάρα, η Ειρήνη Θεοδωράκη-Καλαιτζάκη τραγούδι και ο GabrielRoskosτραγούδι.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙΤΗΣ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ

Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρείες για 24 χρόνια σε διαφορετικούς τομείς. Τα τελευταία 12 χρόνια εργάστηκε σαν ερευνήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (εργαστήριο εδαφολογίας). Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Ταξίδεψε πολύ στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική, για επαγγελματικά θέματα και συνεργάστηκε με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Αγαπά τη φωτογραφία ,την μουσική, την όπερα, το θέατρο, την ατμόσφαιρα των μουσείων, τους αρχαιολογικούς χώρους, λατρεύει τα ζώα και τους μεγάλους περιπάτους στην εξοχή. Απέκτησε δυο κόρες οι οποίες θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο έργο της ζωής της.

Με τη ποίηση ασχολείται από τα εφηβικά της χρόνια. Έχει πάρει μέρος σε τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, αποκομίζοντας βραβεία και διακρίσεις. Ποιήματα της έχουν δημοσιευτεί σε ομαδικές ανθολογίες ποίησης.

Το βιβλίο «ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ» ήταν η πρώτη της συγγραφική απόπειρα ενώ η ποιητική συλλογή«ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ» είναι το δεύτερο βιβλίο της .

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση