HomeΚΡΗΤΗΗ προβολή του Ρεθύμνου στη συνάντηση της Επιτροπής Τουρισμού

Η προβολή του Ρεθύμνου στη συνάντηση της Επιτροπής Τουρισμού

Τι αποφασίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην συνάντηση της  Επιτροπή Τουρισμού που έγινε την Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020, 13:00 μ.μ. στο Γραφείο  Τουρισμού συζητήθηκαν και προτάθηκαν δράσεις που εντείνουν και υποστηρίζουν την προβολή του Ρεθύμνου στο προσεχές χρονικό διάστημα. Τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού διατύπωσαν τον προβληματισμό τους για τα τελευταία γεγονότα και την έντονη ανησυχία που προκαλούν στην τουριστική αγορά οι πολιτικές και ιατρικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι εξελίξεις και οι επιπτώσεις από την κρίσιμη θέση της Ελλάδας λόγω της κατάστασης με το μεταναστευτικό στα σύνορά μας και το πρόβλημα που έχει προκύψει με την επέκταση του Κορωνοϊού και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

toyr-reth

Τα μέλη της επιτροπής ανέφεραν κάθε ένας εκ μέρους του εκάστοτε φορέα τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις από την ακύρωση του Καρναβαλιού. Επιπλέον, συζητήθηκαν και προτάθηκαν σχέδια και δράσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα για την ενίσχυση και την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος.

Αποφασίστηκε η ενίσχυση της προβολής του προορισμού με ειδικές καταχωρήσεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.  Αποφασίστηκε, επίσης, η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό να γίνεται μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές, καθώς οι εκθέσεις αλλάζουν ημερομηνίες πραγματοποίησης ή ακυρώνονται.

 

                                                           

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση