HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη 2ου Δημ Σχολείου Ατσιποπούλου στο Δήμαρχο Ρεθύμνης

Επίσκεψη 2ου Δημ Σχολείου Ατσιποπούλου στο Δήμαρχο Ρεθύμνης

Απάντησε σε παιδικές απορίες για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη μόλυνση της θάλασσας , τα αδέσποτα ζώα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους μαθητές της Ε’ τάξης του  2ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου υποδέχθηκε σήμερα (6/3/2020) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δ.Ρ. κ. Δημήτρη Λελεδάκη είχε μαζί τους μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνεργασία.

Οι 37 μαθητές και μαθήτριες, συνοδευόμενοι  από τη Δ/ντρια του Σχολείου κα Κουμεντακάκου Σταυρούλα και τους εκπαιδευτικούς τους : κα Σταρρά Βασιλική, κο Γοϊτση Χρήστο και κο Χατζηγεωργίου Χρήστο, αξιοποίησαν δημιουργικά την παραμονή τους στο Δημαρχείο και , κυρίως, τη συνεργασία τους με το Δήμαρχο στον οποίο κατέθεσαν πλήθος ερωτημάτων σχετικά με την ανακύκλωση, θέμα που αποτελούσε και την αφορμή της επίσκεψής τους.

2o-dim-sch

Ο Δήμαρχος αφιέρωσε στους μαθητές όσο χρόνο χρειάστηκαν  για να απαντήσει στις παιδικές απορίες που συνέθεσε η  καθαρή τους ματιά,  για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη μόλυνση της θάλασσας , τα αδέσποτα ζώα αλλά  και για όσα κάνει ο Δήμος στους συγκεκριμένους τομείς όπως και για όσα οφείλουμε εμείς οι άνθρωποι, ως ενεργοί, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, να πράττουμε καθημερινά.

Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και όλοι οι συμμετέχοντες ικανοποιήθηκαν από την ποιότητα και το περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας. Πέραν όσων αποκόμισαν από την κουβέντα τους με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, οι μαθητές έλαβαν σε ανάμνηση της επίσκεψης ένα συμβολικό   δώρο και έντυπα σχετικά με την ανακύκλωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση