HomeHL-Sports«Πέφτουν» στην πισίνα τα κορίτσια του ΟΦΗ

«Πέφτουν» στην πισίνα τα κορίτσια του ΟΦΗ

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, μετά από μια σπουδαία χρονιά πέρσι, όπου συμμετείχαν στα πλέι-οφ της Α2, πέφτουν ξανά στην πισίνα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς οι δυο κατηγορίες με απόφαση της Ομοσπονδίας συγχωνεύτηκαν.

Η ομάδα πόλο των κοριτσιών του ΟΦΗ είχε πρόταση να αγωνιστεί και στην Α1 γυναικών, αλλά απάντησε αρνητικά, καθώς το ζητούμενο σε αυτό τη φάση, είναι η δημιουργία ενός κορμού, με νέα κορίτσια που θα αποτελέσει την βάση της ομάδας, για τα επόμενα χρόνια.

Η φετινή ομάδα πόλο του ΟΦΗ στη Β’ Εθνική γυναικών, θα είναι νεανική, με αρκετά κορίτσια απο τις ακαδημίες, τα οποία θα μπορέσουν να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.

Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου και ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί  με τον Ηλυσιακό, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και το ΝΟΧανίων.

Η «ψυχή» της γυναικείας ομάδας πόλο του ΟΦΗ (παίκτρια και προπονήτρια) Μαίρη Παλικαράκη, τονίζει για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, ότι «μετά την περσινή επιτυχημένη χρόνια, φέτος στόχος μας είναι μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία και η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος . Φέτος λόγω της συγχώνευσης της Α2 και της Β κατηγορίας που καμία ομάδα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, αποφασίσαμε να δώσουμε ευκαιρία να αγωνιστούν αρκετά κορίτσια από τις ακαδημίες μας, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες για να στελεχώσουν μελλοντικά την γυναικεία ομάδα».

Η αποστολή των Γυναικών αποτελείται από τις αθλήτριες:
ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΙΩΣΗΦΙΝΑ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΖΑΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΜΠΡΑΓΟΥΔΑΚΗ ΑΝΝΑ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΟΖΑΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και προπονητή τον ΒΛΑΝΤΗ ΠΕΤΡΟ.

Το προγραμμα αγώνων του ΟΦΗ:
Σάββατο 7/3, 9.30μμ ΟΦΗ-Ηλυσιακός
Κυριακή 8/3, 10.30 πμ ΟΦΗ-Τρίτων
Κυριακή 8/3 5μμ ΟΦΗ-ΝΟΧανίων

ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ Ο ΟΦΗ Η ΕΣΑΠ ενημέρωσε και επίσημα το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 7/3 (7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω αδυναμίας της ομάδας του Εθνικού, να πραστεί στον αγώνα.

Το παιχνίδι κατοχυρώνεται υπέρ του ΟΦΗ με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0) και στο φιλοξενούμενο σωματείο επιβάλλεται η ποινή του μηδενισμού. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση