HomeΚΡΗΤΗΣτηρίζει τον αγώνα του Συλλόγου Δανειοληπτών

Στηρίζει τον αγώνα του Συλλόγου Δανειοληπτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον αγώνα των Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου στηρίζει με γραπτό μήνυμά του από τις Βρυξέλλες, ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος της Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , Καθηγητής Νότης Μαριάς εν όψει της σημερινής Ημερίδας με θέμα »Δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο-Δικαστικές Διεκδικήσεις»  που διοργανώνει ο Σύλλογος Δανειοληπτών σε Ελβετικό Φράγκο στο Ξενοδοχείο »ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα.

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος έχει ως εξής:

Αγαπητή Πρόεδρε, αγαπητέ Γενικέ Γραμματέα,

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση που μου απευθύνατε να συμμετέχω στην ημερίδα που διοργανώνετε ως δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, όμως  λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στις Βρυξέλλες, αδυνατώ να παρευρεθώ.

Σημειώνω ότι έχω ήδη καταθέσει  σχετικές ερωτήσεις  στη Ελληνική Βουλή που αφορούν στη δυσχερή πλέον οικονομική κατάσταση των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο.

Ειδικότερα,  κατέθεσα ερώτηση στις 16 Μαΐου 2013 με θέμα τη νομιμότητα στεγαστικών δανείων συνδεδεμένων με την ισοτιμία ευρώ/ελβετικού φράγκου καθώς και επίκαιρη ερώτηση στις 26 Ιουλίου 2013 με θέμα τη νομιμότητα και διαχείριση των κινδύνων των στεγαστικών δανείων συνδεδεμένων με την ισοτιμία ευρώ/ελβετικού φράγκου εν όψει της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Από το μετερίζι της Ευρωβουλής θα συνεχίσω να αναδεικνύω τα δίκαια αιτήματά σας και να αγωνίζομαι για αυτά μέχρι να δικαιωθείτε ως δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, ιδίως μετά τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις τόσο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης όσο και του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην σημερινή εκδήλωσή σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση