HomeHL-9Δύσκολα και πολλά περιστατικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική

Δύσκολα και πολλά περιστατικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι- Στις φλόγες καμινάδα τζακιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωτιά σε παλιό γκρεμισμένο σπίτι στην Πόμπια

Φωτιά σε παλιά γκρεμισμένη οικία στην Πόμπια του Δήμου Φαιστού, κινητοποίησε την Πυροσβεστική την Τετάρτη. Το συμβάν έγινε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στις 15.45 το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστικό κλιμάκιο από τις Μοίρες με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους προκειμένου να σβήσουν τις φλόγες.

Πυρκαγιά σε καμινάδα τζακιού στα Χανιά

Την ίδια στιγμή, η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 20.53 το βράδυ, σε καμινάδα τζακιού στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, σήμανε συναγερμό τόσο στους ενοίκους του σπιτιού όσο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που κινητοποιήθηκε άμεσα στο σημείο για να σβήσει τις φλόγες.

Ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων έσπευσαν στο σημείο.

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές με το ανακριτικό της Υπηρεσίας να διερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Φωτιά στον οικισμό των Αθανάτων

Αστική πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22.10 το βράδυ και στους Αθάνατους στο Ηράκλειο. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου.

Φωτιές και στο Ρέθυμνο

Φωτιά ξέσπασε επίσης, κάτω από άγνωστες συνθήκες και στην οδό Κουρμούλη 33 στο Ρέθυμνο, στις 21.39, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 21.39 ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου που τελικά έσβησαν τις φλόγες. Η Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση, στις 22.30 το βράδυ στον Καλονύχτη Ρεθύμνου.. Στο σημείο έσπευσαν 2 υπάλληλοι με ένα όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Επισκοπής. Η φωτιά έκαψε μισό στρέμμα. Για το συμβάν δινενεργείται προανάκριση.

Πυρκαγιά στις Μαλάδες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε ύπαιθρο στην περιοχή των Μαλάδων του Δήμου Ηρακλείου, στις 11.03 το πρωί της Τετάρτης.

Στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις υπαλλήλους από το 1ο Π.Σ. Ηρακλείου που έσβησαν τη φωτιά που έκαψε ένα στρέμμα με υπολείμματα καλλιεργειών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση