HomeHL-SportsΠρώτη φορά 3 γκολ σε 20 λεπτά ο ΟΦΗ

Πρώτη φορά 3 γκολ σε 20 λεπτά ο ΟΦΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει 3 γκολ σε μόλις 20 λεπτά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά η ιστοσελίδα της Super League αναφέρει για το ρεκόρ των Κρητικών: «Ο ΟΦΗ ήθελε τη νίκη εναντίον της Λαμίας για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, βάζοντας τρία γκολ στα πρώτα 20 λεπτά.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του στην κατηγορία, κάνοντας ένα δικό του ρεκόρ.

Μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν 13 και πλέον χρόνια για να πετύχει ο ΟΦΗ τουλάχιστον τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα.

Η προηγούμενη φορά που το είχε καταφέρει ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2007, όταν στο Παγκρήτιο τότε νικούσε 4-1 τον Εργοτέλη με 4-0 στο ημίχρονο.

Αλλά το πλέον παράδοξο είναι ότι ο ΟΦΗ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα, αφού στα άλλα 12 παιχνίδια της σεζόν στην έδρα του, του είχε πετύχει συνολικά δύο!

Είχε βάλει ένα γκολ τον Οκτώβρη στον Πανιώνιο και ένα στον Άρη τον Δεκέμβρη. Και αυτά ήταν στο 30′ και το 31′.

Δεν είχε σκοράρει δηλαδή σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι το 30′ και με τη Λαμία είχε διαμορφώσει στο 20′ το 3-0, με τα γκολ του Φιγκεϊρέδο στο 2′, του Ναμπί στο 9′ και του Σεμέδο στο 20′!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό γεγονός είναι ότι η ομάδα της Κρήτης στα 12 παιχνίδια της έδρας της ως τώρα, δεν είχε πάει ποτέ στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

Είχε δέκα ισοπαλίες και δύο ήττες. Και τώρα από το εικοσάλεπτο είχε ήδη κάνει δεδομένο ότι για πρώτη φορά θα προηγηθεί σε ημίχρονο!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση