HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Γίνονται βήματα προόδου»

Γιώργος Σίμος: «Γίνονται βήματα προόδου»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους στην ομάδα και έδειξε αισιόδοξος πως στο Ηράκλειο έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο «αρχιτέκτονας» του φετινού ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Σίμος και ο κόουτς των κρητικών είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους στην ομάδα, μετά τη νίκη επί της Λαμίας που «κλείδωσε» την είσοδό της στα πλέι οφ.  «Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Σίγουρα, πρέπει να ευχαριστήσω πολλούς από τον πρόεδρο, τους ανθρώπους που ηγούνται σε αυτό το πρότζεκτ, όλους όσους δουλεύουν στο ΒΑΚ, στο γήπεδο, στα γραφεία.
Πραγματικά όλοι τους, αυτούς τους 8 μήνες βοήθησαν από την δική τους μεριά να πετύχουμε κάτι ωραίο για την ομάδα μας. Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, από την πρώτη μέρα έχω πει ότι αξίζουν τον σεβασμό μας και τους ευχαριστούμε πάλι, τους έχουμε στην καρδιά μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας, τους ευχαριστούμε για όλα ακόμα και για κάποιες φορές που υπήρχε μια γκρίνια και αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας. Όλοι γνωρίζουμε το τι ποδόσφαιρο έχει δει αυτός ο κόσμος, το τι επιτυχίες έχει γνωρίσει και τον σεβασμό στο μέγιστο. Και αυτό σεβόμαστε και το κατανοούμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμα 10 παιχνίδια, πέντε στην έδρα μας και θέλουμε να τα χαρούμε ακόμα περισσότερο, να αναζητήσουμε τα όρια μας και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτούς, χαίρομαι που είχαμε 250 προσφυγόπουλα (σ.σ. τα φιλοξένησε ο ΟΦΗ στον αγώνα) που τους δώσαμε χαρά και μπράβο στην ομάδα για τις ενέργειες που κάνει», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Τώρα έχουμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε και να μπούμε στην διαδικασία των πλέι οφ και να δημιουργήσουμε την καλύτερη βάση για τη νέα χρονιά. Χωρίς τον Κωνσταντίνο, τον Γιάννη, τον Τάσο, τον Βαγγέλη και τον Πέρυ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου. Όλο το τεχνικό τιμ είμαστε ένα, δουλέψαμε πολύ, τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
Η ομάδα είναι πάνω από όλους, από την πρώτη μέρα σας είπα ότι περνάμε ωραία, το χαιρόμαστε και ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας δίνουν την ελευθερία και την εμπιστοσύνη για να δουλέψουμε».
Μετά ανέφερε πως  «κλειδί ήταν το πως διαχειριστήκαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Το γνωρίζαμε ότι θα είχαμε σκαμπανεβάσματα και έτσι θα έχουμε μια διαδικασία προόδου και αυτό είναι το σημαντικό σε μια ομάδα.
Σιγά σιγά γίνονται βήματα προόδου και αυτό είναι κάτι για το οποίο χαιρόμαστε. Υπήρχε μια αισιοδοξία ότι η καλή εικόνα μας θα έβγαινε στο παιχνίδι. Και οι 30 παίκτες, ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν παίξει ούτε ένα λεπτό, έχουν μεγάλη σημασία σε αυτήν την επιτυχία.
Δύο ήταν τα κομβικά σημεία: Στην δεύτερη αγωνιστική βγήκε από το μυαλό μας η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και το δεύτερο ήταν η σταθερότητα που δείξαμε γιατί μόνο μια αγωνιστική βγήκαμε εκτός εξάδας. Αυτά τα δύο σημεία ήταν κομβικά για εμάς».
Κλείνοντας ανέφερε πως  «πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο τέλος. Από την πρώτη μέρα έχουμε στόχο το προϊόν και μέσα από αυτό να ψάξουμε τα όρια μας ώστε να δημιουργήσουμε την βάση μας για τη νέα χρονιά.
Τώρα έχουμε μπροστά μας 10 παιχνίδια ώστε να την βάλουμε ακόμα πιο μέσα μας. Σαν ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε την βάση μας και να την βελτιώσουμε ακόμα πιο πολύ. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει για τη νέα χρονιά, ήδη ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου βρίσκεται στο εξωτερικό και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αυτό που πρεσβεύουμε ως ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα γίνει ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο».
Διαφήμιση
Διαφήμιση