HomeHL-SportsΤέσσερις για μια προνομιούχο θέση

Τέσσερις για μια προνομιούχο θέση

ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Ξάνθη θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν στα πλέι οφ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κανονική περίοδος της φετινής Σούπερ Λίγκας 1 ολοκληρώνεται την Κυριακή  με όλα τα ματς να γίνονται στις 19.00.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, όμως η έκτη θέση παραμένει ακόμα ανοιχτή και υπάρχουν τέσσερις… μνηστήρες.

Ο ΟΦΗ κρατάει την τύχη στα χέρια του καθώς, αν κερδίσει τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», δεν αγχώνεται για τίποτα, εξασφαλίζοντας αυτός την προνομιούχο θέση.

Αν, όμως, δεν κερδίσει και τα καταφέρει ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην ΑΕΛ στη Λάρισα, τότε θα πάρει αυτός το εισιτήριο.

Μάλιστα, αν οι Αρκάδες φέρουν ισοπαλία και οι Κρητικοί ηττηθούν με συνέπεια οι δυο τους να ισοβαθμήσουν, τότε θα πάρουν αυτοί το εισιτήριο, αφού έχουν καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς (ισοπαλία και νίκη).

Αν ο ΟΦΗ έρθει ισόπαλος με τη Λαμία και Ατρόμητος και Ξάνθη κερδίσουν Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, κερδισμένοι είναι οι Κρητικοί, αφού στα μεταξύ τους ματς έχουν 7 βαθμούς έναντι 6 του Ατρομήτου και 4 της Ξάνθης.

Αν ισοβαθμήσουν με έναν από τους δύο, πάλι υπερτερούν.

Αν χάσει ο ΟΦΗ και ο Αστέρας δεν κερδίσει και Ατρόμητος και Ξάνθη κερδίσουν και ισοβαθμήσουν στην έκτη θέση, τότε ευνοείται ο Ατρόμητος.

Για να πάρουν το εισιτήριο οι Ακρίτες, θα πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, να χάσει ο ΟΦΗ και να μην κερδίσουν Αστέρας και Ατρόμητος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση