HomeΚΡΗΤΗΟ Α. Καλαμπόκης πρόεδρδος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης

Ο Α. Καλαμπόκης πρόεδρδος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, τα μέλη του οποίου αναδείχτηκαν με εκλογική διαδικασία στις 15 Ιουνίου, μετά την Γενική Συνέλευση του ΣΕΚ.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Καλαμπόκης Αλκιβιάδης (ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΕ)

Αντιπρόεδρος: Ανδρεαδάκης Γεώργιος (ΒΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΕΠΕ)

Β’ Αντιπρόεδρος: Τσομπανάκης Απόστολος (Ι. ΧΑΡΜΑΝΗ – Χ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΟΕ)

Γεν. Γραμματέας: Παγωμένος Γεώργιος (ΠΙΚΡΑΚΗΣ ALUMINCO ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ)

Ταμίας: Μποτζάκης Ιωάννης (ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ ΑΕ)

Μέλος: Δαμιανάκης Εμμανουήλ (ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ ΑΕΒΕ)

Μέλος: Καρπαδάκης Εμμανουήλ (TERRA CRETA ΑΕ)

Μέλος: Μαραγκάκης Μιχαήλ (CANDIA NUTS ΑΕ)

Μέλος: Μαρρής Γεώργιος (ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΑΕ)

Μέλος: Περδοκογιάννης Γεώργιος (ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ ΕΠΕ)

Μέλος: Στρατάκης Ανδρέας (ΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ανάλυση του πλάνου δράσεων και στόχων της επόμενης τριετίας, το οποίο περιλαμβάνει ενιαία συμμετοχή σε Εκθέσεις, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, συνδιοργάνωση δράσεων και η ουσιαστική ενδυνάμωση των σχέσεων με όλους τους φορείς που σχετίζονται με το εξαγωγικό εμπόριο και γενικότερα ενέργειες με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρήσεων – μελών του ΣΕΚ και την αποτελεσματικότερη προβολή τους στη διεθνή αγορά.

Μία από τις προτεραιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελεί η ενίσχυση των δράσεων για την τόνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και άλλων κλάδων, πέραν της κατηγορίας των Τροφίμων & Ποτών, όπως είναι τα βιομηχανικά προϊόντα, τα δομικά υλικά, τα φυσικά καλλυντικά κ.α. Επίσης, τονίστηκε η σημασία της ενημέρωσης όλων των Κρητικών εξαγωγικών επιχειρήσεων για τον Σύνδεσμο και τις δράσεις του, καθώς και της ένταξης νέων μελών στο μητρώο του με ανταποδοτικά οφέλη. Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ημερίδες σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης αντίστοιχα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα, με σκοπό την απάλυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, αλλά και τη μείωση του κόστους των εξαγωγικών διαδικασιών για τους Κρήτες επιχειρηματίες.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκαν για την ενίσχυση των πολυποίκιλων δράσεων του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, με γνώμονα πάντοτε το συγκρητισμό, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταγεγραμμένα και αναγνωρισμένα από όλους θετικά αποτελέσματα, με μοναδικό σκοπό την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων και όλων των παραγόμενων Κρητικών προϊόντων με συνέχεια και συνέπεια και την περαιτέρω αύξηση των Κρητικών εξαγωγών.

 

Στη φωτογραφία, από αριστερά: Δαμιανάκης Ε., Μποτζάκης Ι., Περδικογιάννης Γ., Τσομπανάκης Α., Ανδρεαδάκης Γ., Καλαμπόκης Α., Παγωμένος Γ., Μαρρής Γ., Μαραγκάκης Μ. και Καρπαδάκης Ε.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση