HomeHL-9Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της 48χρονης μητέρας 4 παιδιών

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της 48χρονης μητέρας 4 παιδιών

Είχε χτυπηθεί, εν ώρα εργασίας, από απορριμματοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H υπόθεση του θανάτου της Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, μητέρας 4 παιδιών που είχε χτυπηθεί, εν ώρα εργασίας, από απορριμματοφόρο πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, ήταν να εκδικαστεί σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή μετά από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης.

Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης για της 19 Νοεμβρίου του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου ήταν να καθίσουν ο οδηγός του απορριμματοφόρου και ο προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Και οι δύο θα δικαστούν για την πράξη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η 46χρονη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, είχε υπάρξει θύμα εργατικού δυστυχήματος στις 20 Ιουνίου 2016, όταν εν ώρα εργασίας, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων, στην περιοχή των Βουτών.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το πόδι της. Μάλιστα είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ λόγω της συνεχούς παραμονής της στην Εντατική είχε προσβληθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Για δύο μήνες, η 46χρονη Δήμητρα έδινε μάχη με το χρόνο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες και τη φροντίδα των γιατρών, ο οργανισμός της δεν άντεξε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση