HomeHL-9Τον Περιφερειάρχη Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΔΑΚ

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΔΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΣΔΑΚ, σε μια συνάντηση που είχε ως αντικείμενο την πορεία των έργων και τον σχεδιασμό που υλοποιείται και θα προχωρήσει τα επόμενα χρόνια.

«Είδαμε ζητήματα και θέματα που αφορούν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό για τα απορρίμματα, τα έργα που είναι σε εξέλιξη κι άλλα που πρέπει να ενταχθούν μελέτες για να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση», τόνισε ο Πρόεδρος της νέας Διοίκησης Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Εκτός από τον πρόεδρο, παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Βαρδαβάς Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιώργος Ζερβάκης Δήμαρχο Σητείας, Μανόλης Κοκοσάλης Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

«Το μήνυμα που πήραμε είναι πως όλοι μαζί στα πλαίσια του περιφερειακού σχεδιασμού θα πρέπει να διεκδικήσουμε προς όφελος των πολιτών έργα και παρεμβάσεις σ’ ένα κρίσιμο ζήτημα όπως είναι το περιβάλλον.

Με το καινούργιο ξεκίνημα στον ΕΣΔΑΚ αλλά και με τον Περιφερειάρχη μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα στο επίπεδο των έργων και των παρεμβάσεων», τόνισε ο κ. Καλογεράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση