HomeHL-9ΑΝΕΚ – CSI : Διαδραστική Ημερίδα για την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”

ΑΝΕΚ – CSI : Διαδραστική Ημερίδα για την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”

Στο επίκεντρο το cyberbullying, ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία-Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΝΕΚ LINES και το ΔIΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ για την ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ (CSI INSTITUTE), σας προσκαλούν στην τέταρτη Διαδραστική Ημερίδα που συνδιοργανώνουν για μαθητές και μαθήτριες της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”.

Βασικός εισηγητής της δράσης είναι ο Πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος θα ενημερώσει για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών.

Φαινόμενα όπως το cyberbullying, ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία θα αναλυθούν από την Κλινική Εγκληματολόγο και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου. Επίσης, θα υπάρχει μέριμνα παράλληλης στήριξης και άλλων φορέων όπως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

anek-lines-prosklisi-28-02-2020

Πρωτοπόρος όπως πάντα ο κος Σφακιανάκης, σ’ αυτήν την ημερίδα, θα αναφερθεί και στην νέα πρόκληση «TIK TOK» που προσελκύει αλματωδώς νεαρούς χρήστες και τις παγίδες που υποκρύπτει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση:

«Σας περιμένουμε την Παρασκευή 28/2/2020 , από τις 10.30 ως τις 12.30 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 148) στα Χανιά, προκειμένου να καλύψετε δημοσιογραφικά μιαν ακόμα ημερίδα μείζονος σημασίας».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση