HomeHL-TOPΕφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένη: Ληστές την έδεσαν χειροπόδαρα

Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένη: Ληστές την έδεσαν χειροπόδαρα

Στα Ανώγεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε την Κυριακή μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Ανώγεια καθώς ληστές την έδεσαν χειροπόδαρα για να ψάξουν στο σπίτι της για χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν κατά τις απογευματινές ώρες όταν η άτυχη γυναίκα που μένει στην περιοχή του Άι Γιάννη στο Αρμί την ώρα που επέστρεφε σπίτι της είδε δύο άνδρες φορώντας κουκούλες και γάντια να την περιμένουν.

Μόλις την είδαν την έβαλαν με το ζόρι στο σπίτι της και αφού την απείλησαν με μαχαίρι την έδεσαν χειροπόδαρα κι άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το anogi.gr, την άτυχη 80χρονη την έδεσαν πάνω στον αργαλειό της ενώ όσο δεν έβρισκαν αυτά που πίστευαν ότι είχε της έσπασαν τα γυαλιά οράσεως αλλά και τη μάσκα οξυγόνου που χρησιμοποιεί λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που έχει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 80χρονης οι δυο άντρες, ο ένας ψηλός και ο άλλος μέτριου αναστήματος μιλούσαν άπταιστα την τοπική διάλεκτο, καθώς την έβριζαν και της μιλούσαν, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που συναντάς μόνο στο χωριό.

Αστυνομικοί από το Α.Τ Ανωγείων, την Ασφάλεια Ρεθύμνου και τη σήμανση βρέθηκαν στο σπίτι και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συλλέγοντας υλικό και αποτυπώματα για τη σύλληψη των δραστών.

Για το θέμα είναι ενήμερος και ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης ο οποίος ζητά άμεσα την εξιχνίαση της ληστείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση