HomeHL-9Aegean: Αλλαγές εισιτηρίων με προορισμό την Ιταλία χωρίς χρέωση

Aegean: Αλλαγές εισιτηρίων με προορισμό την Ιταλία χωρίς χρέωση

Τι αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές είναι οι αλλαγές κρατήσεων σε εισιτήρια από και προς την Ιταλία εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού στην γείτονα χώρα.

Γι’ αυτόν τον λόγο η αεροπορική εταιρία «Aegean» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως μπορούν να γίνουν αλλαγές εισιτηρίων με προορισμό την Ιταλία από σήμερα έως και τις 20 Μαρτίου χωρίς χρέωση.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού η AEGEAN ενημερώνει ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κορονοϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees.

Επίσης ενημερώνουμε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H AEGEAN και η θυγατρική της, Olympic Air, μετέφεραν 15 εκατομμύρια επιβάτες το 2019. Το πρόγραμμα δρομολογίων για το 2020 καλύπτει ένα δίκτυο 155 προορισμών, 124 εξωτερικού και 31 εσωτερικού σε 44 χώρες. Έως το τέλος του έτους οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με 65 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανόμενων και των πρώτων 6 Airbus της οικογένειας A320/321neo που αναμένονται κατά το πρώτο εξάμηνο καθιστώντας το στόλο έναν από τους νεότερους στην Ευρώπη. Η AEGEAN είναι μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η Εταιρεία βραβεύτηκε για ένατη συνεχή χρονιά και δέκατη φορά, τα τελευταία 11 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2019, από τα Skytrax World Airline Awards.

Διαφήμιση
Διαφήμιση