HomeΚΡΗΤΗ«Μες την Καλή Χαρά» από το Ρέθυμνο

«Μες την Καλή Χαρά» από το Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την υπόλοιπη ομάδα του «Μες την Καλή Χαρά» πρόκειται  να χαιρετίζει τους τηλεθεατές προσφέροντας αυθεντικές εικόνες Ρεθύμνου, εικόνες φιλόξενων ανθρώπων, εικόνες ιστορίας, φύσης, εύγεστων γαστρονομικών προτάσεων, εικόνες που εκπέμπουν ανοιχτή  πρόσκληση σε όλους, όσοι επιθυμούν μια μεστή καλοκαιρινή απόδραση.

Την  τριήμερη δημοσιογραφική αποστολή  της ομάδας «Μες την Καλή Χαρά» του Alpha channel υποδέχτηκε το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης την περασμένη Δευτέρα 17/6, την οποία και συνόδεψε  σε προγραμματισμένο  οδοιπορικό στους οικισμούς και στο ιστορικό κέντρο της Παλιάς πόλης. Αξίζει να σημειωθεί, πως το Γραφείο Τουρισμού έχει σταθεί υποδειγματικός οικοδεσπότης σε πρόσφατες προσκλήσεις που απηύθυνε ή αποδέχτηκε σε προγενέστερες συνεργασίες του, με τελευταία εκείνη που μεταφέρθηκε  από την Καθημερινή και συγκεκριμένα στο ένθετο «Ταξίδια».

Επιδιωκόμενος σκοπός και αυτής της επαφής  υπήρξε η ανάδειξη  και η καθιέρωση του Ρεθύμνου  στις προτιμήσεις των εγχώριων και  ξένων επισκεπτών, ως ενός αδιαφιλονίκητα προτιμητέου και ξεχωριστού τουριστικού προορισμού για όλες τις εποχές του έτους. Άλλωστε, η επισφράγιση και  αυτής της συνεργασίας συνιστά  την απόδειξη της στρατηγικής επικοινωνίας και προβολής που ο Δήμος Ρεθύμνης επιχειρεί και εδραιώνει σε κάθε εγχείρημα εξωστρέφειας του νομού με τα μέσα ενημέρωσης. Έτσι, και αυτή η προσπάθεια πλαισιώθηκε από τη γόνιμη σύμπραξη των επιχειρηματιών- μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ρεθύμνης και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού κα. Πέπη Μπιρλιράκη βρέθηκε στα γυρίσματα της παραγωγής  σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη προσδιορίζοντας την ταυτότητα και συστήνοντας τα απύθμενα στοιχεία που απεικονίζουν το Ρέθυμνο ως τόπο απόλυτα ικανό και διαθέσιμο να υποδέχεται και να εμπλουτίζεται στο διαρκές ταξίδι του στο χρόνο. Μέσα από τη συνέντευξή της μετέφερε πιο συγκεκριμένα,  τα συναισθήματα του σύγχρονου Ρεθεμνιώτη που ζει σε ένα ξεχωριστό τόπο και εκτιμά αυτό που ο τόπος αυτός του προσφέρει: κύρος από τη σεβαστή ιστορική κληρονομιά και πλεονεκτικό επίπεδο ποιότητας ζωής. Μεγάλη επιλογή σε δράσεις  μέσα σε μια πόλη με Πανεπιστήμιο, πόλη-Μνημείο, πόλη- Μητρόπολη ενός  Δήμου με άπειρο φυσικό κάλλος, πόλη-σταυροδρόμι γεωγραφικό και πολιτισμικό.

XARA RETHYMNO 6 XARA RETHYMNO 5 XARA RETHYMNO 4 XARA RETHYMNO 2 XARA RETHYMNO

Διαφήμιση
Διαφήμιση