HomeΚΟΣΜΟΣΠορτογαλία: Πρώην σύντροφος σερβιτόρας στο στόχαστρο των αρχών για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν

Πορτογαλία: Πρώην σύντροφος σερβιτόρας στο στόχαστρο των αρχών για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν

H αστυνομία ψάχνει 13 άτομα που ίσως σχετίζονται ή γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει εμφανιστεί να δώσει στοιχεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Έναν πρώην σύντροφο μιας Βρετανίδας σερβιτόρας που ζει στην Πορτογαλία έχει στο στόχαστρό της η αστυνομία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν το 2007, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να τους δώσει σημαντικές πληροφορίες.

Η Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας μια υπόθεση που χαρακτηρίστηκε ως η πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία. Η τύχη της παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με την Mirror, ο άνδρας στον οποίο εστιάζουν οι αρχές είναι ο 51χρονος Γερμανός Μάικλ Γιέλε, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Βρετανίδας σερβιτόρας, Κάρολ Χίκμαν, που εργάζεται σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Ο Γιέλε όταν ρωτήθηκε για τη μικρή Μαντλίν, απάντησε: «δεν ξέρω τίποτα για τη Μάντι ΜακΚάν. Ζούσα στην Πράια ντα Λουζ για αρκετά χρόνια, μετά μετακόμισα. Δεν ξέρω γιατί η αστυνομία ρωτάει για τη μικρή. Όλοι με γνωρίζουν, πριν τρεις μήνες μου είπαν ότι με ψάχνει η αστυνομία».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Με έψαχναν για άλλο λόγο. Έπρεπε να πάω στο δικαστήριο για ένα πρόβλημα που είχα με έναν φίλο. Δεν είχε να κάνει με τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει που μένω, έχει το τηλέφωνό μου, μπορεί να με καλέσει.»

Το βράδυ της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, στην Πράια ντα Λουζ ένας μάρτυρας, ο Μάρτιν Σμιθ, που βρισκόταν στο μπαρ που δουλεύει η Κάρολ με την οικογένειά του, ισχυρίζεται πως όταν έφευγε είδε έναν άνδρα να απομακρύνεται μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι στα χέρια του.

«Θα έλεγα πως σίγουρα ήταν η μικρή. Πρέπει να ήταν. Το μέρος ήταν πολύ ήσυχο εκείνη τη μέρα, οπότε υπολογίζω ότι ήταν η μικρή» ανέφερε ο Σμιθ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Γιέλε και η Χίκμαν είναι ύποπτοι, ωστόσο, θεωρούν ότι μπορούν να τους βοηθήσουν με όσα ξέρουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Τον περασμένο Μάιο, αναφέρθηκε πως η αστυνομία ψάχνει 13 άτομα που ίσως σχετίζονται ή γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει εμφανιστεί να δώσει στοιχεία.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση