HomeHL-9Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης

Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου δικάζονται σήμερα οι Κρητικοί που συνελήφθησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης .

Το Σάββατο πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οι 7 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, φυσιγγίων, και μαχαιριών.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

12-2

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε, υπό την εποπτεία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, μετά τα τελευταία κρούσματα εγκληματικής συμπεριφοράς που είχαν αναστατώσει φορείς και κατοίκους της περιοχής. Οι πυροβολισμοί στο κέντρο του Ασημίου μέρα μεσημέρι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές είχαν συλλάβει ένα ακόμη άτομο που με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

13

Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα

Την ίδρυση αστυνομικού τμήματος και την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο Ασήμι και σε όλη την επικράτειά του, διεκδικεί ο Δήμος Γόρτυνας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε με ευρεία πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Δευτέρας 17/2, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης των φαινομένων παραβατικότητας.

Αποφασίστηκε, επίσης, η δημιουργία επιτροπής που θα συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα παραπάνω ζητήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση