HomeHL-LifestyleΟ Κουέντιν Ταραντίνο έγινε πατέρας

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έγινε πατέρας

Ο 56χρονος σκηνοθέτης απέκτησε τον πρώτο του γιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έγινε πατέρας. Ο 56χρονος σκηνοθέτης κράτησε το Σάββατο, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τον πρωτότοκο γιο του στην αγκαλιά του.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο και η σύζυγός του Ντανιέλα, είχαν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη τον περασμένο Αύγουστο, ενώ σύμφωνα με την The Jerusalem Post, ο τοκετός έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Εκπρόσωπος του Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να επιβεβαιώνει την είδηση του ερχομού του πρώτου παιδιού του σκηνοθέτη, με δηλώσεις του στο TMZ και το E! News. «Η Ντανιέλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι ευτυχείς να ανακοινώσουν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού» σημειώνει ο εκπρόσωπος του σκηνοθέτη της ταινίας «Κάποτε στο Χόλιγουντ…» που χάρισε στον Μπραντ Πιτ το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου στις αρχές του μήνα.

Η γνωριμία του Κουέντιν Ταραντίνο με την Ισραηλινή σύζυγό του

Η Ντανιέλα, κόρη γνωστού Ισραηλινού τραγουδιστή και συνθέτη, του Τζβίκα Πικ, γνώρισε τον Κουέντιν Ταραντίνο το 2009, όταν εκείνος προωθούσε την ταινία «Άδωξοι Μπάσταρδη» στο Ισραήλ. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του το καλοκαίρι του 2017, ενώ Κουέντιν Ταραντίνο και Ντανιέλα παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή τον Νοέμβριο του 2018 στο Λος Άντζελες.

Το πρώτο παιδί του Κουέντιν Ταραντίνο έρχεται καθώς ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει την πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προαναγγέλλοντας μία μόνο ακόμη ταινία στο μέλλον. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η συνέχεια του Kill Bill, για την οποία ο σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα πως έχει οραματιστεί το σενάριο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση