HomeHL-TOPΤροχαίο στη Γλυφάδα: Η Corvette ανήκει σε γνωστό όνομα της αθηναϊκής ελίτ

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Η Corvette ανήκει σε γνωστό όνομα της αθηναϊκής ελίτ

Για το τροχαίο δυστύχημα έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο Εισαγγελέας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιοκτήτης της Corvette είναι 85χρονος πρώην πρόεδρος μεγάλης κλειστής λέσχης της αθηναϊκής ελίτ. Δεδομένης της ηλικίας του ιδιοκτήτη της Corvette, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν άλλος ο οδηγός τη μοιραία νύχτα και για αυτό διενεργούνται οι σχετικές έρευνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΛ.ΑΣ. έχει εμφανιστεί ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για να εξακριβωθεί ποιος βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Βουλιαγμένης και προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 25χρονο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση πρέπει να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα: Δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα
Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση