HomeHL-TOPΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Στο αυτόφωρο τη Δευτέρα οι συλληφθέντες

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Στο αυτόφωρο τη Δευτέρα οι συλληφθέντες

Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν στις 12 το μεσημέρι οι συλληφθέντες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε διάφορες περιοχές του Νομού Ηρακλείου.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οι 6 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τους ασκήθηκαν διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα και θα οδηγηθούν εκ νέου στο αυτόφωρο την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι κατηγορίες π ου αντιμετωπίζουν αφορούν μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, φυσιγγίων, και μαχαιριών.
13

12
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε μετά τα τελευταία κρούσματα εγκληματικής συμπεριφοράς που είχαν αναστατώσει φορείς και κατοίκους της περιοχής. Οι πυροβολισμοί στο κέντρο του Ασημίου μέρα μεσημέρι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα

Την ίδρυση αστυνομικού τμήματος και την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο Ασήμι και σε όλη την επικράτειά του, διεκδικεί ο Δήμος Γόρτυνας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε με ευρεία πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Δευτέρας 17/2, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης των φαινομένων παραβατικότητας.

Αποφασίστηκε, επίσης, η δημιουργία επιτροπής που θα συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα παραπάνω ζητήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση