HomeΕΛΛΑΔΑΑγωνία για την 64χρονη που αγνοείται στη Ρόδο: Βγήκε για μία βόλτα και εξαφανίστηκε

Αγωνία για την 64χρονη που αγνοείται στη Ρόδο: Βγήκε για μία βόλτα και εξαφανίστηκε

Τα ίχνη της χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 64χρονης Στάνκα Ιβάνοβα Μαβροντίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου από την περιοχή Αρχάγγελος Ρόδου.

Η Στάνκα Ιβάνοβα Μαβροντίεβα που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έφυγε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και να πάει μια βόλτα και έκτοτε εξαφανίστηκε.

Συγχωριανός της ισχυρίζεται πως την μετέφερε αργότερα στο λιμάνι στην περιοχή Στεγνά, όταν του έκανε οτοστόπ. Εκεί βρέθηκαν η ζακέτα, τα παπούτσια και τα γυαλιά οράσεως της.

Τα τρία της παιδιά που αγωνιούν “οργώνουν” όλη την περιοχή για να τη βρουν. Η κόρης της προχώρησε σε αναπαράσταση στον δύσβατο χώρο όπου βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα της 64χρονη στο Λιμάνι του χωριού Στεγνά.

“Η μητέρα μου δεν ήρθε μόνη της εδώ. Δεν θα επέλεγε ποτέ αυτό το σημείο για να περπατήσει”, είπε μιλώντας στην εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ’, η Ντίνα Μαρίνοβα, κόρη της αγνοούμενης .

“Είναι ένα μέρος που φαίνεται από παντού, δεν μπορεί κάποιος να μην την είδε. Είναι σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Την μητέρα μου την ξέρω καλά, δε θα ερχόταν εδώ. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας βοηθήσει. Ήταν γλυκός άνθρωπος και απλός. Μας λείπει”, ανέφερε και πρόσθεσε:

“Ήταν ανήσυχη τελευταία. Δεν μας είχε δώσει κάποιο δικαίωμα να νομίζουμε πως κάτι κρύβει. Ήμασταν καλά, δεν είχε λόγο να κάνει κακό στον εαυτό της”.

Ο Μανώλης Τσιμπούκας, εθελοντής – προϊστάμενος Βάσης ετοιμότητας της υπηρεσίας Silver Alert στα Δωδεκάνησα, εντόπισε τα ρούχα της αγνοούμενης γυναίκας και ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές.

“Άμεσα κλήθηκε την ίδια ημέρα το λιμενικό και έμπειρος δύτης ερεύνησε τη θαλάσσια περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα. Οι έρευνες κράτησαν τρεις ημέρες. Υπάρχουν ισχυρά ρεύματα κι εάν έπεσε στη θάλασσα, θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί”, δήλωσε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: anikolouli.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση