HomeHL-GreeceΘρήνος για τον 25χρονο Νάσο: Αναζητούν τον οδηγό που τον σκότωσε

Θρήνος για τον 25χρονο Νάσο: Αναζητούν τον οδηγό που τον σκότωσε

Η έκκληση του πατέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης την Τετάρτη (19/02), έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που μετά το συμβάν εξαφανίστηκε, οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette. Ο ασυνείδητος οδηγός κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο 25χρονος οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο ασυνείδητος οδηγός κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το σπορ αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.
2
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη φρεναρίσματος από το πολυτελές αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από την Τροχαία έχουν ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον οδηγό.
3
newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση