HomeHL-9Τριγυρνάνε με διθέσιο ποδήλατο καταγράφοντας την… κρητική φιλοξενία

Τριγυρνάνε με διθέσιο ποδήλατο καταγράφοντας την… κρητική φιλοξενία

Ζευγάρι τουριστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ζευγάρι τουριστών τριγυρνά στην Κρήτη με ένα παράξενο διθέσιο ποδήλατο και όπως αναφέρουν καταγράφουν την φιλοξενία.

podhlato

Σύμφωνα με το «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», το περίεργο αυτό διθέσιο ποδήλατο συναντήσαμε πριν λίγες ημέρες να «κόβει» βόλτες στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης με επιβάτες (ποδηλατούσαν και οι δύο) ένα νεαρό ζευγάρι αλλοδαπών τουριστών. Έτσι όπως το είδαμε από πίσω , την προσοχή μας τράβηξε το μήνυμα που αναγραφόταν σε πινακίδα και είπαμε να το ακολουθήσουμε .

podhlato2

Πράγματι το ποδήλατο μόλις μπήκε στον οικισμό της Αγίας Γαλήνης τράβηξε αριστερά και σταμάτησε στο τέρμα του δρόμου που καταλήγει στις εκβολές του Πλατύ ποταμού στη θάλασσα.

podhlato1

Εκεί οι δύο νέοι κατέβηκαν να ξαποστάσουν για λίγο και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να τους ρωτήσουμε τι ακριβώς έκαναν, ποιός ήταν ο σκοπός τους. Όπως με ευγένεια μας απάντησαν , σκοπός τους ήταν να γνωρίσουν την Κρήτη και ιδιαίτερα την Κρητική φιλοξενία για την οποία είχαν πολλά ακούσει και πολλά θετικά να πουν , ποδηλατώντας, με σκοπό όλη αυτή την εμπειρία να την καταγράψουν και να την κάνουν γνωστή στην πατρίδα τους.

podhlato3

Εξάλλου όπως έγραφε και η πινακίδα «Looking for Hospitality tonight…» ή «Ψάχνουμε για φιλοξενία απόψε» στα Ελληνικά Αν δείτε λοιπόν αυτό το ποδήλατο με το συγκεκριμένο μήνυμα μην παραξενευτείτε, οι προθέσεις τους είναι καλές και ο σκοπός τους , διαφημιστικός!

Διαφήμιση
Διαφήμιση