HomePost ItΟι Χανιώτες Αθλητές στα Βάθρα των Νικητών

Οι Χανιώτες Αθλητές στα Βάθρα των Νικητών

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νικου Καλογερή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την βαθιά του ικανοποίηση και χαρά εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής για τις διακρίσεις των Χανιωτών Αθλητών σε Πανευρωπαϊκές και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο κ.Καλογερής δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση παρακολουθούμε τις Αθλήτριες και τους Αθλητές μας να διαπρέπουν στις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται, φέρνοντας στην Πόλη μας ξεχωριστές διακρίσεις, που προβάλουν τα Χανιά σ’ όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές και τα Σωματεία τους και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν την πορεία τους στέλνοντας το μήνυμα της ποιότητας που χαρακτηρίζει την κοινότητα μας, πάντοτε μέσα από το πνεύμα του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Πιο συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών μας όπως:

– Της Χανιώτισσας Πρωταθλήτριας και δικηγόρου Άννας Ντουντουνάκη, η οποία στο πλαίσιο των χειμερινών αγώνων κολύμβησης ΟΠΕΝ που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ, σφράγισε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών

– Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, χάρη στο χρόνο που σημείωσε στο αγώνισμα των 100 μέτρων πεταλούδα με χρόνο 57:93, επίδοση που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Πρόκειται για την τέταρτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο την φετινή αγωνιστική χρονιά.

– Του Χανιώτη αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Αλέξανδρου Κάχρη, που κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο στους Χειμερινούς αγώνες Κολύμβησης Οpen, με επίδοση (8:02:98) η οποία αποτελεί το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου στο Αμπερντίν. Μία μέρα πριν κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μ. ελεύθερο με χρόνο 3:55:59

Διαφήμιση
Διαφήμιση