HomeHL-9Μύρτος: Μαζική στήριξη στην επιχειρηματία μετά την καταστροφική πυρκαγιά

Μύρτος: Μαζική στήριξη στην επιχειρηματία μετά την καταστροφική πυρκαγιά

Συνεδρίασε η τοπική κοινότητα για να αποφασίσει τους τρόπους με τους οποίους θα στηρίξει την οικογένεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την μαζική στήριξη όλης της κοινότητας του Μύρτους, και όχι μόνο, μια νέα μέρα έχει ξεκινήσει για την Κατερίνα Τσικαλουδάκη και την οικογένειά της μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε την επιχείρησή της, το αυτοκίνητό της και προκάλεσε ζημιές και στο σπίτι της που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο.

Το βράδυ της Τρίτης η τοπική κοινότητα στο Μύρτος συνεδρίασε έκτακτα ώστε να αποφασίσει τους τρόπους με τους οποίους θα στηρίξει την οικογένεια λαμβάνοντας αποφάσεις

Ο πρόεδρος κ. Παντελάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως πρόκειται για μια οικογένεια που έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα τον τελευταίο χρόνο και μετά και από το χθεσινό καθοριστικό περιστατικό η στήριξη από όλους ήταν αυτονόητη.

Έτσι με την παρουσία πέρα από την κοινότητα και του Πολιτιστικού Συλλόγου, μελών του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας και πολύ κόσμου, αποφασίστηκε να ξεκινήσει από σήμερα μια διαδικασία ώστε να ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός όπου ο καθένας θα μπορεί να συνεισφέρει.

Παράλληλα θα διοργανωθούν κάποιες εκδηλώσεις όπου τα έσοδα θα πάνε στην οικογένεια, με τον Μανώλη Αλεξάκη, τον Μανώλη Λιαπάκη να έχουν ανταποκριθεί ήδη θετικά, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες του Μύρτους να έχουν διατεθεί να παίξουν αφιλοκερδώς για το σκοπό αυτό.

Έτσι πρόκειται να διοργανωθούν δύο εκδηλώσεις, μια κεντρική σε μεγάλο χώρο στην Ιεράπετρα και άλλη μια στο Μύρτος λίγο πριν την έναρξη του τουριστικής σεζόν, με τις λεπτομέρειες να αποφασιστούν σε επόμενα συμβούλια.

Επίσης αποφασίστηκε μόλις η Πυροσβεστική αποφασίσει την προανακριτική διαδικασία και δώσει το ελεύθερο, η κοινότητα σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας που θα δώσει οχήματα, θα αναλάβει πλήρως τον καθαρισμό όλου του χώρου.

Παράλληλα εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου θα διοργανωθεί μια λαχειοφόρος αγορά με τον ίδιο σκοπό.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Τσικαλουδάκη μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν, αναφέροντας πως η στήριξη όλου το κόσμου ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ μεγάλη.

Η ίδια είχε χθες μια πολύ δύσκολη μέρα που κατέληξε με καταθέσεις στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία αφού ερευνάται το ενδεχόμενο εμπρησμού, με την ίδια να αναφέρει πως αυτό το σενάριο δύσκολα μπορεί να πιστέψει πως μπορεί να είναι αληθινό. ‘

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση