HomeΚΡΗΤΗ«Κηδεία» του ασφαλιστικού και στο… Ηράκλειο

«Κηδεία» του ασφαλιστικού και στο… Ηράκλειο

Από το ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έγινε και στο Ηράκλειο η κηδεία του… ασφαλιστικού νομοσχεδίου κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης και της πορείας του ΠΑΜΕ.

Μέλη του ΠΑΜΕ ντυμένοι ως χάροι ήταν μπροστάρηδες της πορείας ενώ πίσω τους ακολουθούσαν τέσσερις άνδρες κουβαλώντας ένα φέρετρο το οποίο έγραφε «Ασφαλιστικό νομοσχέδιο».

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ έκανε λόγο για ένα «δυναμικό μήνυμα» που στάλθηκε και από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυναμικό μήνυμα ότι δε θα δώσουν καμιά νομιμοποίηση στο νόμο-έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση έστειλαν από  το Ηράκλειο σήμερα εκαντοντάδες απεργοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση σωματείων και φορέων.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, της  Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ,  του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου παράρτημα Κρήτης, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης  »Γαλάτεια Καζαντζάκη», του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ και έδωσαν δυναμικό παρών.

Την κεντρική ομιλία της σημερινής απεργίας έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΠΑΓΝΗ Δημ. Βρύσαλης, ενώ χαιρετισμούς απήυθυναν η Γραμματέας της Εν. Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δέσποινα Δοριάκη,  από το παράρτημα των Μουσικών ο Κώστας Μελισσουργάκης και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Γιάννης Γωνιανάκης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μαζική πορεία με παλμό και συνθήματα στους δρόμους του Ηρακλείου.

Έστειλαν μήνυμα αγωνιστικής κλιμάκωσης να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση και όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση