HomeΚΡΗΤΗ«Ψάχνοντας τον … μπούσουλα»

«Ψάχνοντας τον … μπούσουλα»

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού του Δήμου Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού του Δήμου Μαλεβιζίου, που φέτος φέρει τον τίτλο «Ψάχνοντας … τον μπούσουλα» θα λάβει χώρα τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και προετοιμάζεται με μεγάλη αγάπη από την διοργανώτρια ομάδα «Μέλισσες», η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει πέρσι το 6ο Κυνήγι.

Τη μέρα εκείνη, με αφετηρία το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, στο Γάζι, όλες οι ομάδες θα λάβουν μέρος σε ένα βιωματικό παιχνίδι γνώσης και χαράς που στόχο έχει όχι μόνο τη διασκέδαση των συμμετεχόντων αλλά και τη καλύτερη γνωριμία με τους οικισμούς του Δήμου, την ιστορία τους αλλά και τις σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν αναδείξει. Για τον λόγο αυτό, οι παίκτες των ομάδων θα κληθούν να μεταβούν σε συγκεκριμένα σημεία εντός του Δήμου, πάντοτε σε κοντινές και ασφαλείας αποστάσεις, ώστε να εντοπίσουν εκεί τις κρυμμένες απαντήσεις των γρίφων.

θα προηγηθεί ένα ξεχωριστό πάρτι για τις ομάδες που συμμετέχουν, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, όπου θα υπάρξουν πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια, οι νικητές των οποίων θα λάβουν μπόνους βοήθειας που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του 7ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κυνήγι Κρυμμένου θησαυρού του Δήμου Μαλεβιζίου κλείνει φέτος 7 χρόνια διοργάνωσης, αποτελεί πλέον έναν θεσμό που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και σε συνδιοργάνωση με τη Πεφιρέρεια Κρήτης.

Σας περιμένουμε όλους, τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στο Δημαρχείου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Γάζι, για να λύσετε όλους τους γρίφους και να καταφέρετε να εντοπίσετε τον Κρυμμένο Θησαυρό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση