HomeHL-9Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη Βέλγικη αγορά

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη Βέλγικη αγορά

Τιμώμενος προορισμός τα Χανιά, στην έκθεση «Salon des Vacances» στις Βρυξέλλες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τιμώμενος προορισμός του Ελληνικού Περιπτέρου ήταν τα Χανιά στην έκθεση «Salon des Vacances» στις Βρυξέλλες για το 2020, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΕΟΤ για την ενίσχυση των προορισμών με απευθείας συνδέσεις με το Βέλγιο, όπως είναι και η Κρήτη.

Η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, κ. Κυριάκο Κώτσογλου, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Μανώλη Βολικάκη και τις δύο ξεναγούς, συνεργάτιδες της Περιφέρειας.

20200206_145710

Η 62η διοργάνωση της έκθεσης «Salon Des Vacances», που πραγματοποιήθηκε από τις 06 έως τις 09 Φεβρουαρίου 2020, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, προσελκύοντας επισκέπτες που έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον για την Κρήτη και τους προορισμούς μας. Η συνολική προσέλευση επισκεπτών ανήλθε στον αριθμό των 93.045 ατόμων.

Στα πλαίσια του τιμώμενου προορισμού έγινε παρουσίαση της Κρήτης στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ σε 168 εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παρόντες ήταν η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, κα Ελένη Σκαρβέλη, καθώς και στελέχη του αντίστοιχου Γραφείου, o Έλληνας Πρέσβης στο Βέλγιο, κ. Δ. Καλαβρέζος, το μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, κα Α. Μητσολίδου, τουριστικοί επιχειρηματίες και πράκτορες της βελγικής αγοράς. Οι επισκέπτες μας εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από την παρουσίαση, όπως και από τις ξεχωριστές γευστικές κρητικές δημιουργίες που τους προσφέρθηκαν στο πλαίσιό της.

20200206_141428

O Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης, για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, κ. Κυριάκος Κώτσογλου, δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ τιμητικό και ελπιδοφόρο, σε μια χρονιά με προκλήσεις, όπως η φετινή, να αναδεικνύονται η Κρήτη και τα Χανιά ειδικά, ως τιμώμενοι προορισμοί. Και είναι επίσης συγκινητικό, την ώρα που ακούς όλους, δημοσιογράφους και κοινό, να μιλάνε με κολακευτικά λόγια για τον προορισμό μας, όλη η ομάδα να συνεργάζεται, προσφέροντας Κρητική γαστρονομία και φιλοξενία. Νιώσαμε αυτό που νομίζω ότι μας αξίζει, προνομιούχος προορισμός, η Κρήτη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση