HomeHL-9Συγκλονιστικό βίντεο: Καρέ- Καρέ το φονικό στο Λασίθι

Συγκλονιστικό βίντεο: Καρέ- Καρέ το φονικό στο Λασίθι

Τι κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τον ψυχρό τρόπο με τον οποίο ο 43χρονος δράστης εκτέλεσε τον 73χρονο Μανώλη Φινοκαλιώτη.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος από το σπίτι της οικογένειας στις Κουρούνες Λασιθίου δείχνει ξεκάθαρα τον 43χρονο δράστη που επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας έχοντας στο αγροτικό του αυτοκίνητο την καραμπίνα του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο στις 17:26 ο δράστης βρίσκεται έξω από το σπίτι.

Ο 73χρονος πατέρας μαζί με τον γιο του κατεβαίνουν να δουν τι συμβαίνει.

17:28 ο δράστης έχει πυροβολήσει στο κεφάλι τον 73χρονο με αποτέλεσμα ο θάνατος του να είναι ακαριαίος ενώ τραυματίζει σοβαρά τον γιο στην κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος Γιώργο Κοκοσάλη, είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

«Η υπεράσπιση της κατηγορίας έδωσε στον Ανακριτή σήμερα ένα βίντεο που δείχνει το σύνολο του σκηνικού όπως εξελίχθηκε. Ένα πολύ σκληρό και βίαιο βίντεο. Αποτυπώνει το σύνολο του περιστατικού. Είναι ότι πιο οδυνηρό και βίαιο έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δείχνει τη νηφαλιότητα την ψυχρότητα και τη συνειδησιακή διαύγεια, με την οποία έδρασε. Πήγε εκεί για αν εκτελέσει και για κανέναν άλλο λόγο . Το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Έχει τεθεί υπόψιν των ανακριτικών αρχών και δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής ούτε και υπερασπιστικά τερτίπια».

Ο κ. Κοκοσάλης συμπλήρωσε: «Μιλάμε για μία εν ψυχρώ δολοφονία όπως είχαμε πει από την πρώτη στιγμή. Απόλυτα προετοιμασμένη και από το σύνολο της δικογραφίας και από τα αντικειμενικά ευρήματα, προκύπτει αυτό το πράγμα. Η πλήρης ψυχική ηρεμία, το ψυχρό αίμα.

Μία ώρα πριν ο 43χρονος εφοδιάζεται με την καραμπίνα του, φεύγει από το σπίτι, πηγαίνει, επιτελεί, φεύγει, παρατάει το αυτοκίνητο του στο 1χλμ, με το κλειδί στη μίζα. Δεν παραδίδει το κυνηγετικό όπλο, το όπλο του εγκλήματος κάπου εδώ τριγυρίζει και να δούμε τι θα γίνει και με αυτό το όπλο.

Φεύγει, παίρνει τηλέφωνο τη σύζυγο του. Της λέει, σκότωσα δύο ανθρώπους. Κλείνει το κινητό του και εξαφανίζεται. Αυτό προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Αν αυτό δεν είναι πλήρης προετοιμασία τότε τι είναι; »

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση